Servicii

Va prezentam mai jos cateva dintre serviciile pe care vi le putem oferi. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

274-Arcade

Decoratiuni cu baloane

Decoratiunile cu baloane aduc un plus de culoare si eleganta oricarui spatiu, oricat de bine ar arata acesta si de multe ori, ele sunt alternative inspirate ale aranjamentelor florale.
O arcada la intrare din flori ar putea fi prea costisitoare, dar arcada de baloane o inlocuieste excelent. Daca intr-o sala foarte mare decoratiunile realizate doar din flori ar fi aproape neobservate, baloanele incalzesc si imbogatesc spatiul respectiv.
Vesele sau elegante, baloanele vor intregi cu siguranta decorul special al festivitatii si vor da o nota de rafinament, cu atat mai mult, cu cat ele pot fi combinate cu flori, voal, ghirlande sau plase de lumini, hartie decorativa.
Decoratiunile cu baloane se adreseaza unui domeniu foarte vast. Veti gasi aici doar o mica parte din realizarile noastre. Vezi mai mult

Aranjamente sala:

Locatia aleasa pentru eveniment va capata un plus de distinctie si eleganta cu ajutorul huselor pentru scaune si a altor accesorii decorative, cum ar fi: drapaje din voal, perdele si ghirlande de lumini, suporti din fier forjat pentru flori, ghirlande din flori, verdeata si tul, arcade imbracate in tul, flori, verdeata si panglici, suveniruri pentru invitati, diverse aranjamente din baloane.
- Huse scaune - din material mat, cu esarfe din organza.
- Fete de masa - din brocart
- Masa prezidiu - fusta de masa, completata cu diverse accesorii si aranjamente florale.
- Aranjamente cu voal si lumini - perdea de lumini in spatele mirilor, cortina din organza sau tafta, voal, completata cu suporti cu flori sau aranjamente din baloane.
- Ghirlande de lumini cu tul sau organza deasupra ringului de dans sau in jurul stalpilor.
- Arcade din fier forjat, decorate cu aranjamente florale si tul sau cu ghirlanda de luminite, voal, iedera si buchetele mici de flori.
- Arcade in forma de inima, imbracate in tafta alba si decorate cu flori sau luminite.
- Suporti din fier forjat cu aranjamente florale si lumanari
- Hartia decorativa - de o calitate exceptionala, sub diferite forme si culori, poate fi folosita cu succes pentru a decora un local pentru petrecere. Sub forme din cele mai diverse (ghirlande, rozete, inima, glob, clopotei, porumbei, si multe alte forme), hartia decorativa poate fi combinata cu baloane realizand un decor special.

Vezi mai mult

352-o1
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aranjamente florale

Pline de gingasie si puritate, florile sunt cele care "vorbesc" cel mai frumos limbaj: cel al iubirii si al tandretii, al stimei si inaltei consideratii, al multumirii si respectului. ……motiv pentru care nu exista eveniment fara flori!
- Buchete
- Aranjamente masa - pe suporti din sticla cu picior,vaze inalte sau boluri de sticla.
- Ghirlande
- Aranjamente pe suporti sau arcada din fier forjat
- Aranjamente cu flori si voal.

Vezi mai mult

Alte servicii

Decor masina - va oferim:
- aranjamente florale pe suport cu ventuza, tul, baloane.
- chituri speciale cu diverse imagini
Foto-video
Operatorii nostri foto-video vor imortaliza evenimentul cu toate momentele sale romantice, solemne sau amuzante. Aparatura folosita este de ultima generatie, materialul va fi transpus pe DVD/ CD in functie de necesitatile Dumneavoastra, avand la dispozitie o mare varietate de pachete.
Coafura, cosmetica & machiaj - realizate de profesionisti cu inalta specializare si produse ale celor mai vestite firme in domeniu
Jocuri de artificii
Explozie de lumina si bucurie, artificiile aduc un plus de farmec si magie evenimentului Dumneavoastra. Ele au rolul de a marca momente speciale din desfasurarea evenimentului.
Artificii de tort care vor accentua frumusetea si importanta acestui moment cheie al nuntii, artificii de interior, artificii de exterior spectaculoase, pentru buna dispozitie a invitatilor, inscrisuri pirotehnice, toate fiind realizate de profesionisti, autorizati pentru aceasta activitate (conform legii 126/1995). Echipa de pirotehnisti se va ocupa de obtinerea de avize si de executia focului conform scenariului stabilit de comun acord cu Dumneavoastra.
Tortul miresei
Tortul miresei, precum si alte produse de cofetarie - patiserie realizate de maestri cofetari si patiseri.
Momente speciale
Realizate de formatii artistice, vedete, solisti, menite sa aduca un plus de buna dispozitie sau sa marcheze datini, obiceiuri de nunta.
Cadouri – pentru miri, nasi si socri
Produse de inalta calitate, utile si necesare in orice gospodarie, produse ale unor firme de renume de pe piata internationala.
Cutie pentru dar - in forma de inima dubla sau alte modele
NOU!! Gravura 3D - o amintire deosebita realizata cu tehnologie de ultima ora
Vezi mai mult

414-172marie
417-W33-HG
Suna acum